onsdag 1 december 2010

Trappan har kommit!

Ojojoj vad tiden går fort, det var visst jättelänge sedan jag skrev något bloggen. Fick lite påtryckningar från kunder i butiken som följt bloggen - så här kommer uppdateringen! Efter en lång väntan så kom äntligen trappan till 2:a våning, den är nu monterad och nästan på plats. Har tyvärr inte tagit så mycket nya bilder på resten av huset - men de är i alla fall nyare än de senaste bilderna som jag visat =)

Väggen flyttades ut på ovanvåningen, bilden är tagen från det som blir badrummet och på andra sidan syns vår walk-in-closet.

Pärlspont sattes upp på nedre våning som ska målas vit.

Trappan nästan fast, vi var tvugna att vänta med att sätta upp pärlsponten på andra sidan eftersom trappan först måste monteras och sedan resas. Vi behövde det lilla utrymmet för att vicka in trappan på plats.


För ett tag sedan såg det ut så här sett från vardagsrummet in till köket, nu är golvet justerat med skivor och även väggarna har snyggats till.


Även detta en äldre bild, men man ser hur bakdörren syns från matrummet.
Hoppas kunna uppdatera mer efter att jag tagit lite bilder i helgen i dagsljus. Kanske lite bilder på badrummet på entreplan som fått klinkers och lite kakel sen sist. Ha det underbart och mys nu när det är så kallt men vackert ute - ett sagolandskap med kristallklädda träd och knastrande snö under fötterna, eller ja, så ser det ut här i alla fall =)