onsdag 3 mars 2010

Solen tittar fram

Det känns som om man suttit inne i ett halvår utan solljus, så när den äntligen tittar fram känner man sig nästan pånyttfödd. Våren är på väg och med den fler möjligheter till renovering av vårt hus. Ja, just det: Nu har vi köpt loss huset av pappa, så nu är Stenbäcken vårt på papper också och det känns underbart! För er som inte visste om det sedan innan, så var mina föräldrar så snälla att de köpte huset tills att vi hade fått ihop en handpenning till lånet! För Stenbäcken överraskade oss verkligen vid den tidpunkten, inte hade vi tänk köpa hus på ett tag till... men plötsligt fanns den där på Hemnet, och inte kunde vi motstå...

Kvällssolen kastar trädskuggor på västerväggen, vitt var verkligen rätt färg att satsa på: Det är otroligt levande, skiftar efter solens och skuggornas färger och passar till alla årstider! Vi är supernöjda =) Demidekk optimal, äggvit färg är det vi har.

2 kommentarer:

 1. Åh, vilket vackert hus!!!!!! Ja, det ser så ut i alla fall, om man kikar på denna gaveln. Detta skulle stå på vår dröm-lista med, om det inte vore för mitt handikapp.
  Stort lycka till med all renovering och med bebben!!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Kan vara något för ert nya hus
  www.fasadsiffra.se

  SvaraRadera