fredag 18 december 2009

Babybooooom!

Ja, nu har det hänt här också! Vi ska ha en liten till våren, men verkar absolut inte vara de enda i denna lilla stad. Bekantskapskretsen är full av runda magar och de flesta verkar vara beräknade till våren!

Inför vårens shopping sitter vi och funderar på skötbord, skulle verkligen uppskatta tips på bra och funktionella sådana! Vi har tittat på Ikeas sortiment och hittat några roliga saker:

Hemnes skötbord är stilrent och fint, men skulle gärna ha någon hylla ovanför. Det som är bra är att man kan ta bort skötbordsdelen och det blir en vanlig byrå då. Kanske kan man kombinera med ett par lösa hyllplan?

Hensvik Skötbord är jättesött och har förvaring på själva skötbordet också, men in skåpsdörrar ellerlådor, kanske vill man gömma undan en del saker... eller kanske bara köpa snygga plåtburkar eller korgar som man lägger grejerna i?

Fabler sänghimmel är jättefint och skulle kunna användas ute till sommaren också för att hålla insekter borta. Passar både till en liten pojke och flicka, tycker jag (vilket är super, då vi inte har någon aning om vad det blir för en liten krabat =) )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar