måndag 2 maj 2011

Kattlådan

Har funderat ett tag på hur man på ett snyggt sätt gömmer kattlådan. Jag menar, hur snyggt är det egentligen med den där stinkande plastbunken som ser ut som en rymdskyttel. Speciellt inte snyggt i ett hus som renoveras i äldre stil. Googlade runt lite och hittade några häftiga idéer:

Den här är ju perfekt i stil, men kostar säkert skjortan!
En annan mer modern version av lådan.
En hemmagjord variant som hittades på Sköna hem, det får nog bli ett hemmasnickeri här också, fast som den översta bilden till stilen.

2 kommentarer:

  1. Det där med kattlåda är inte lätt, värst är det att så mycekt sand hamnar utanför. Våra tre katter har nu blivit helt rumsrena så vi har slängt ut lådan helt vilket väl är den bästa lösnignen, vi kan ju låta dem gå ut när de vill eftersom vi bor på landet också.

    Jag såg i en tidning en modell som heter Cattio (den är i plast och ful visserligen) som hade hålet uppifrån. Det skulle stoppa att det hamnar kattsand på golvet. Kanske skulle det vara en bra idé om ni bygger en egen att katten hoppar i uppifrån (fast cattio tycker jag ser väldigt trång ut). Den översta var väldigt snygg för övrigt.

    SvaraRadera
  2. Håller med om sanden, detta oändliga sopande! Det var en smart idé med hålet på toppen. Den nedersta hemma snickrade hade lite samma tanke, då katten får "hoppa upp" i hålet och sen ligger kattlådan längre bak.

    SvaraRadera